ALGEMENE ANNULERINGSVOORWAARDEN

1. U kunt uw inschrijving annuleren tot 15 dagen voor de wedstrijd via het annuleringsformulier op de website. U ontvangt van ons een kortingscode ter waarde van uw inschrijving verminderd met 10 euro administratiekosten. Deze kortingscode is NIET persoonsgebonden, is 1 jaar geldig en kan slechts 1 x gebruikt worden voor alle wedstrijden van sandmanevents, waarvan de inschrijvingen NIET VOLZET zijn. . We retourneren in geen enkel geval het  inschrijvingsbedrag
2. Tijdens de laatste 2 weken zijn er geen annulaties meer mogelijk
3. Veranderen van afstand naar een kleinere ( lees goedkopere ) wedstrijd is online gratis mogelijk tem 15 dagen voor de wedstrijd. Na deze datum is het enkel nog de dag zelf mogelijk. Dit is eveneens gratis.
4. Veranderen van afstand naar een grotere ( lees duurdere ) wedstrijd is enkel mogelijk de dag zelf. U betaalt het verschil in prijs cash ter plaatse.

STARTNUMMERS ZIJN PERSOONLIJK en WEDSTRIJDGEBONDEN

Uw inschrijving is steeds naamsgebonden. U kunt uw inschrijving NIET doorgeven aan iemand anders. Tevens zijn ze ook wedstrijdgebonden. U kunt uw inschrijving dus NIET overzetten naar een andere wedstrijd en/of een volgende editie van dezelfde wedstrijd.
Het enige wat toegestaan is het veranderen van afstand.
Het deelnemen met het nummer van iemand anders is ten strengste verboden. Indien U hier op betrapt wordt, zal u levenslang verbannen worden van onze wedstrijden.