Algemene Annuleringsvoorwaarden


Bij Sandman Events, begrijpen we dat er steeds onvoorziene omstandigheden kunnen optreden die deelname onmogelijk maakt. Bekijk hieronder de drie verschillende mogelijkheden


1. ANNULEREN ZONDER OVERZETTING EN MET TERUGBETALING


Meer dan 4 maanden voor het event– Alle betaalde inschrijfgelden worden integraal uitgezonderd 10 euro administratiekosten terugbetaald, zonder vragen te stellen. Gelieve hier een mail met ibannummer - bic code en uw ordernummer door te mailen.


Tussen 4 en 2 maanden voor het event – 50% van het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald. Gelieve hier een mail met ibannummer - bic code en uw ordernummer door te mailen.


Tussen 2 maanden en 3 weken voor het event – 25% van het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald. Gelieve hier een mail met ibannummer - bic code en uw ordernummer door te mailen.


Minder dan 3 weken voor event - geen terugbetaling of overzetting mogelijk.2. ANNULEREN MET OVERZETTING


U kunt ook kiezen indien U verhinderd bent tot deelnamen aan een wedstrijd om uw inschrijving over te dragen naar een andere wedstrijd van Sandman Events. 

U kunt dit doen door een mail te sturen naar info@sportevents.be met vermelding van uw naam, ordernummer en de wedstrijd waarvoor U ingeschreven was. U krijgt van ons dan de verdere instructies via mail.


1. Dit is mogelijk voor alle wedstrijden op de Sandman Events website


2. De aanvraag tot overzetting moet minstens 3 weken voor het event gebeuren. Nadien is dit niet meer mogelijk.


2. De administratiekost bedraagt 10 euro. 


3. Er kan overgezet worden binnen de 365 dagen naar gelijk welke wedstrijd naar keuze via de online inschrijvingsprocedure.


4. Indien U transfereert naar een wedstrijd met een lagere inschijvingstarief kan U geen aanspraak maken op een terugbetaling.


5. Indien U transfereert naar een wedstrijd met een hoger inschrijvingstarief dient U het verschil bovenop de administratie kost van 10 euro te betalen.


6. Overzetten naar uitverkochte wedstrijden is niet mogelijk.


7. Overzetten is enkel voor individuele deelnames. Gratis Inschrijvingen verkregen via sponsors en dergelijk zijn niet transfereerbaar.


12. Aflossingswedstrijden zijn niet transfereerbaar. 


14. Er kan slechts 1 x getransfereerd worden.


16. Wanneer een atleet een transfer aanvraagt, verzaakt hij aan enige terugbetaling.3. STARTNUMMER DOORGEVEN AAN IEMAND ANDERS


Elk startnummer is PERSOONSGEBONDEN EN PERSOONLIJK en kan NIET worden doorgegeven