2 nieuwe trails aangekondigd: Trail des Trappistes Chimay en Halve marathon (trail) Oostduinkerke

De laatste maanden zijn we achter de schermen heel druk bezig geweest met het opzetten van 2 nieuwe (top)wedstrijden. Vandaag mogen we deze alvast aankondigen

Op zaterdag 23 september 2017 trekken we naar Chimay om er een na Florenville een 2de Trail des Trappistes te organiseren. Daags voor de wielertoeristen mogen ook de trailrunners hun hartje ophalen in de bossen rondom de abdij van Scourmont. De start en aankomst is gesitueerd aan de Auberge de Poteaupré. Een bezoekje aan het aanpalende Chimay museum en de Chimay shop kunnen we enkel maar aanbevelen. Ook de abdij waar al het bier gebrouwen wordt ligt op wandelafstand. Voor de  trailers hebben we 3 prachtige parcours van 9, 16 en 29km uitgetekend. De mooie, desolate bossen maken het gebrek aan vele hoogtemeters ruimschoots goed.

Meer info en inschrijven

Op zondag 3 december 2017 kunt U ons in de Westhoek vinden. Daar organiseren we de eerste editie van de Halve marathon Oostduinkerke. Deze loopwedstrijd ( die eigenlijk wel een trail is) van 10 en/of 21km laat jullie de mooiste plekjes van Koksijde – Oostduinkerke en Nieuwpoort ontdekken. Het parcours is super gevarieerd en je zal je geen minuut vervelen: zand, strand, duinen, bos en de pier van Nieuwpoort staan allemaal op het menu. Naast de 21km staat er ook een 10km op het programma. De echte endurance junkies en multisporters komen echter een gans weekend naar de Westhoek om mee te strijden in de eerste edite van de King of the Beach. Dit is een combi klassement dat bestaat uit de 44km lange Ednine BeachChallenge op zaterdag 2 december te Oostduinkerke (een organisatie van de vrienden van Sandman Events) en de Halve marathon Oostduinkerke (21km) op zondag 3 december.

Meer info en inschrijven

facebooktwitterinstgramvimeo

NIEUWSBRIEF

Wil je zeker niets van Sportevents missen? Schrijf je dan in voor onze 2-maandelijkse nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief Triathlon Nieuwsbrief Trailrunning Nieuwsbrief Cycling

crew

 

MET DE STEUN VAN

nisramont
Forêt de soignes sport
Charleroi
Polar
Foret Semois
Dextro
Compressport
Printdeal
vayamundo
Scott
chouffe
zatopek
Trakks
Petzl
CYCLING TOUR DES TRAPPISTES SEASON PASS
Ben je van plan om meerdere Cycling Tour des Trappistes ritten te rijden maar ben je er nog niet precies uit welke afstand je waar wil fietsen? Koop dan een Season Pass en gun jezelf de vrijheid om op de dag zelf te beslissen welke afstand je gaat rijden.
De eerste 50 die een Season Pass kopen ontvangen tevens:
- een genummerde "Limited Edition" magnum fles Chimay Triple! (1,5 liter)
- een unieke "Cycling Tour des Trappistes" Buff die je gedurende het hele jaar kan dragen als muts, sjaal, masker, haarband, bandana, pols- of hoofdband.
CYCLING TOUR DES TRAPPISTES SEASON PASS
Prévoyez-vous de rouler plusieurs étapes du Cycling Tour des Trappistes mais vous êtes encore incertain des distances? Achetez un Season Pass et permettez-vous la liberté de choisir le jour même la distance que vous souhaitez rouler.
Les premiers 50 à acheter un Season Pass recevront aussi:
- un magnum de Chimay Triple (1,5 litre) édition limitée et numérotée à 50 exemplairesi
- un Buff unique "Cycling Tour des Trappistes" qui se porte de différentes façons: en écharpe, bonnet, casquette, cache-oreilles, saharienne, pirate, chouchou, etc...
CYCLING TOUR DES TRAPPISTES SEASON PASS
Are you planning to ride multiple stages of the Cycling Tour des Trappistes but are not quite sure yet which distances? Get yourself a Season Pass and receive the freedom to decide on the day the distance you want to ride.
The first 50 to buy a Season Pass will also receive:
- a magnum bottle of Chimay Triple "Limited Edition" and numbered to 50 pieces
- a uniqye "Cycling Tour des Trappistes" Buff that can be worn all year round as a scarf, hat, hood, bandana, etc...