Onderstaande maatregelen zijn tot nader order verplicht op al onze evenementen. We zijn er absoluut van overtuigd dat we zo op een veilige manier kunnen organiseren en dat iedereen kan genieten van onze evenementen


COVID-19 maatregelen :

 1. Het dragen van een mond- en neusmasker is te allen tijde verplicht op onze evenementen.
  Enkel bij het afleggen van het officiële parcours, tussen de start en de finish, is een mond- en neusmasker niet verplicht en mag er dus zonder gesport worden.
  Het dragen van een mond- en neusmasker is niet enkel verplicht voor de deelnemers. Ook onze staff draagt te allen tijde een masker om zichzelf en de deelnemers zo goed mogelijk te beschermen.
 2. Een gereduceerd aantal deelnemers per afstand (snel inschrijven is dus de boodschap!) 
 3. De borstnummers met geïntegreerde timingchip worden per post opgestuurd, GEEN afhaling ter plaatse
 4. Bevoorradingen zijn er enkel indien het voor de deelnemers onmogelijk is om de afstand af te leggen in autonomie. Bv afstanden groter dan 40km
 5. Aangepaste en gereduceerde eindbevoorrading.
 6. Geen douches en bewaring sporttassen.
 7. Elke afstand krijgt een één of meerder tijdslot(s) toegewezen: Een periode van 15-30 minuten waarin men vrij kan starten. Lopen kan samen maar enkel in je “bubbel”. Ambitieuze wedstrijdlopers starten bij voorkeur steeds samen (op 1,5m) aan het begin van het tijdsslot. Alle tijden in de uitslag zijn netto tijden.
 8. Geen daginschrijvingen.
 9. Indien een event niet toch kan doorgaan wegens een heropflakkering van COVID-19 krijgen deelnemers standaard een voucher ( credits) twv 40% het inschrijvingsbedrag. Dankzij een extra optie bij jouw inschrijving kan dit bedrag opgetrokken worden naar 100%. De voucher (credits) is 1 jaar geldig, niet persoonsgebonden en te gebruiken op alle events van Sportevents. Worden niet meegerekend in de voucher : ACTI+ verzekering, administratiekost en donaties. Deze voucher wordt enkel gegeven indien een event niet kan doorgaan wegens COVID-19.  Voor individuele gevallen ( besmet met COVID-19 of reisrestrictie ) gelden steeds onze algemene annuleringsvoorwaarden.

We hopen jullie dan ook zo spoedig mogelijk aan de start te kunnen zien van één van onze events.