Nature

North C Walk

vanaf €15,00
Organisator:
Inschrijvingen mogelijk tem 21-05-2021.


13km-22km

Facebook Walkingseries   Twitter Sportevents   Instagram Sportevents   Vimeo Sportevents

Officiële webpagina van de North C Walk in Koksijde (13 - 22km). Dit event maakt deel uit van de Walking series


UPDATE - North C Walk 23 mei bevestigd. Laatste tickets beschikbaar vanaf 6.05.2021 om 12u00


Walking Series trekt voor de tweede keer naar de kust tijdens de North C Walk, die zal doorgaan op 23 mei 2021. Jij kiest tussen twee afstanden: 13km of 22km. Beide tochten zijn 90% off road met stukken in het bos, de duinen en op het strand. De hoogste duin van België, de Hoge Blekker (33m) kan uiteraard niet ontbreken. Start en finish bevinden zich op de zeedijk ter hoogte van het E. Terlinkplein in Koksijde.


Heb je vrienden, familie die liever lopen? Breng ze gerust mee. Zij kunnen die dag één van de 4 afstanden van 6de editie van de North C Trail kiezen.

Tarieven:

Inschrijven kan enkel online via Larssie en volgens onderstaande prijzentabel (prijs oplopend naargelang aantal ingeschreven deelnemers). Het loont dus om je snel in te schrijven!



1ste korting

2de korting

Basisprijs

4de periode

13km

€ 12,75

€ 13,50

€ 15,00

€ 20,00

22km

€ 21,25

€ 22,5

€ 25,00

€ 30,00

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van Larssie.com


Bekijk event op FacebookVervoeg de fantastische Sportevents Crew


Wil je gratis deelnemen? Klik op deze link, schrijf je in via Think Pink, zamel €100,00 in tvv Think Pink en kom gratis meewandelen!


Parcours

Voor de exacte locaties van de bevoorrading, hoogteprofielen en het parcours verwijzen we naar ons event op Trace de Trail. 


 • North C Walk 13km

  23 mei 2021

  • Vrije start volgens tijdsloten. Onder de tab "Event Info" kan je bij dagindeling alle info terugvinden.
  • Geen bevoorrading op het parcours en geen eindbevoorrading (omwille van de huidige situatie)
  • Wij verwachten iedereen aan de finish voor 18u
  De gpx zal met de briefing meegestuurd worden

 • North C Walk 22km

  23 mei 2021

  • Vrije start volgens tijdsloten. Onder de tab "Event Info" kan je bij dagindeling alle info terugvinden.
  • Geen bevoorrading op het parcours en geen eindbevoorrading (omwille van de huidige situatie)
  • Wij verwachten iedereen aan de finish voor 18u
  De gpx zal met de briefing meegestuurd worden



Praktische informatie


 • Adres - Bereikbaarheid - Parking

  Start en finish: Toerisme Sint-Idesbald Zeedijk, 8670 Koksijde.

  Er is voor dit event geen specifieke parking voorzien. Je kan wel samen met je inschrijving een dagticket kopen aan 5 euro dat je parkeerrecht geeft voor gans de dag in Koksijde in de groene en paarse parkeerzones.

 • Dagindeling - Uurschema

  Zaterdag 22 mei 2021:

  Vrije start voor 28 en 36km volgens tijdslot.

  08.00 - 08.30:    Tijdslot 1
  08.30 - 09.00:    Tijdslot 2
  09.00 - 09.30:    Tijdslot 3
  09.30 - 10.00:    Tijdslot 4

  Vrije start voor 13 en 21km volgens tijdslot.

  10.00 - 10.30:    Tijdslot 5
  10.30 - 11.00:    Tijdslot 6
  11.00 - 11.30:    Tijdslot 7
  11.30 - 12.00:    Tijdslot 8

  18.00: Einde event

  Zondag 23 mei 2021:

  Vrije start voor 13 en 21km North C Walk volgens tijdslot.

  08.00 - 08.30:    Tijdslot 1
  08.30 - 09.00:    Tijdslot 2
  09.00 - 09.30:    Tijdslot 3
  09.30 - 10.00:    Tijdslot 4
  10.00 - 10.30:    Tijdslot 5
  10.30 - 11.00:    Tijdslot 6

  Vrije start voor 13 en 21km North C Trail volgens tijdslot.

  12.00 - 12.30:    Tijdslot 7
  12.30 - 13.00:    Tijdslot 8
  13.00 - 13.30:    Tijdslot 9
  13.30 - 14.00:    Tijdslot 10
  14.00 - 14.30:    Tijdslot 11
  14.30 - 15.00:    Tijdslot 12
  15.00 - 15.30:    Tijdslot 13
  15.30 - 16.00:    Tijdslot 14


  18.00: Einde event
 • Afhalen borstnummer en T-shirt

  Borstnummers

  Borstnummers worden vooraf opgestuurd met de post. Indien u meerdere deelnemers inschrijft, worden de borstnummers opgestuurd naar het adres van de accounthouder. Zorg dat het adres in uw account correct en volledig is. 

  Plooibare cup

  Er zullen geen plooibare cups kunnen bezorgd worden. Deze worden ook niet met de post of dergelijke opgestuurd. Bent u reeds ingeschreven en hebt u hierbij een plooibare cup genomen? Log dan in op uw account en pas uw inschrijving aan door de plooibare cup optie "Ja" aan te passen naar "Nee". U zal hiermee het betaalde bedrag voor deze optie terug krijgen in de vorm van credits op uw account.
 • Wisselen van naam, afstand en/of annuleren

  Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Larssie account. Je doet dit dus helemaal zelf!

  Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

  Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

  Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

 • Douches - Kleedkamers - Bewaring sporttassen

  Rekening houdend met de huidige Coronamaatregelen die van kracht zijn, worden douches, kleedruimtes en bewaring sporttassen op dit ogenblik niet aangeboden.
 • Ongevallenverzekering

  Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de wedstrijd. Je kan er wel voor kiezen om bij je inschrijving een verzekering via de organisator af te sluiten. Dit is een extra betalende optie.

 • Goede doel Think Pink

  De organisatie steunt het goede doel THINK PINK, de nationale borstkanker campagne. Bij uw inschrijving kunt u een donatie doen hiervoor.



  Als nationale borstkankercampagne vraagt Think Pink meer aandacht voor borstkanker en financiert de organisatie wetenschappelijk onderzoek rond de meest voorkomende kanker bij vrouwen. 1 vrouw op 8 krijgt borstkanker. Elk jaar horen meer dan 10.500 mensen dat ze borstkanker hebben. Vrouwen én mannen, want 1 lotgenoot op 100 is een man. Elke dag sterven 7 lotgenoten aan de ziekte.


  BEWEGEN GEEFT LEVEN

  Wat veroorzaakt borstkanker? Daarnaar voeren wetenschappers voortdurend onderzoek uit. Onderzoek bewees al dat gezonde voeding en voldoende bewegen het risico op borstkanker kunnen terugdringen. Daarom hecht Think Pink zo veel belang aan bewegen: het is een belangrijke preventiemaatregel, maar speelt ook een cruciale rol tijdens het herstel.


  THINK PINK GEEFT BORSTKANKER GEEN KANS

  Als nationale borstkankercampagne heeft Think Pink vier duidelijke doelstellingen:

  • Informeren over borstkanker
  • Sensibiliseren over het belang van screening
  • Innovatief en heel concreet wetenschappelijk onderzoek rond borstkanker financieren
  • Zorg- en nazorgprojecten ondersteunen

  Die doelstellingen maakt Think Pink waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.

  Meer info vind je op think-pink.be  

 • Fotoservice

  Een foto selectie kan je enkele dagen na het event terugvinden op onze Facebook pagina. Deze kan iedereen bekijken, ook diegene die GEEN facebook account hebben.

  Tijdens de North C Walk zal het team van Sportograf op post zijn om je van je sportiefste kant in beeld te brengen. Je kan je persoonlijk foto’s terugvinden via onderstaande link of door op het icoontje te klikken achter je naam in de resultatenlijst.

 • Organisatie

  De organisatie is in handen van Sportevents, bvba met logistieke steun van gemeente Koksijde.

  Dit event maakt deel uit van de Trailrun series.

 • Materiaal

  Nog op zoek naar nieuwe schoenen of andere loop benodigdheden? 

  Bij Runners' lab helpen ze je graag in 1 van hun 4 winkels in Gent, Zaventem, Zwijndrecht of Paal-Beringen aan het allerbeste materiaal om optimaal te presteren.

  Geen tijd om naar de winkel te gaan. Geen probleem, ze hebben ook een online shop !



Wedstrijd informatie


 • Startprocedure

  Er is voor dit event GEEN gezamenlijke start. Rekening houdend met de huidige Coronamaatregelen die van kracht zijn, geldt het vrije start principe voor iedere afstand. U heeft een specifiek tijdslot om te starten. Dit tijdslot dient te allen tijde te worden gerespecteerd. Je tijd begint pas te lopen op het moment dat je over de startlijn stapt. Indien je de dag zelf beslist om een andere afstand te lopen, dien je dit op voorhand aan het secretariaat te melden.
 • Tijdslimieten

  22km: 18.00

  13km: 18.00


 • Tijdsregistratie / Live coverage

  Aan de achterzijde van je borstnummer kleven er 1 of 2 timing chip(s). Plooi de chip(s) niet en zorg ervoor dat je je startnummer boven je kleding op buik of borst draagt. De chips zorgen ervoor dat je (tussen)tijden geregistreerd worden wanneer je een controlepunt passeert.

  Controlepunten liggen verspreid over het parcours, meestal aan de bevoorrading. Sommige controlepunten piepen als je er door loopt, maar niet allemaal. Geen paniek dus als je niets hoort, je zal toch geregistreerd worden.

  Alle tussentijden en eindtijd van alle deelnemers kan je online live volgen op de website van Raceresult door te klikken op de “live coverage” balk die zichtbaar bovenaan deze website komt tijdens het event. Via deze live coverage kunnen supporters ter plaatse via hun smartphone de progressie van hun favoriete lopers volgen. De fans thuis kunnen uiteraard ook alles op de voet volgen.

  Er zijn zelfs deelnemers die tijdens de wedstrijd graag even kijken in hoeveelste positie ze zich bevinden en hoeveel tijd hun maatje voor- of achterop ligt! 

 • Bevoorradingen / Geen plastic bekers

  Raadpleeg de tab “parcours” om gedetailleerde informatie te krijgen over de bevoorradingen. Opgelet, rekening houdend met de huidige Coronamaatregelen die van kracht zijn vallen veel bevoorradingen weg en zijn de bevoorradingen beperkt. U ontvangt bovendien een racebriefing een aantal dagen voor het evenement waarin duidelijk aangeven staat op welke manier de bevoorradingen verlopen en wat verwacht wordt om de voorschriften na te leven.

Media


 • 2019

  Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben).


   Je kan de foto's van 2019 bekijken op deze pagina of op facebook.

   Resultaten


   North C Walk F.A.Q. 's


   • Zijn honden en/of stokken toegelaten?

    Honden zijn toegestaan als ze aan de leiband blijven en zich correct gedragen. Vergeet niet om ook een drinkbak voor uw hond te voorzien. 

    Wandelstokken zijn  toegelaten.

   • Ik kan door omstandigheden niet deelnemen. Wat moet ik doen?

    Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Larssie account. Je doet dit dus helemaal zelf!

    Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

    Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

    Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

   • Doe gratis mee door jouw vrienden uit te nodigen / uit te dagen!

    Sporten, bewegen en actief bezig zijn is leuker met vrienden en zeker als jij daarvoor wordt beloond met een leuke korting. Klik op de blauwe knop (naast de groene inschrijfknop) «doe gratis mee» en stuur je vrienden jouw persoonlijke link door. Als iemand zich inschrijft via deze link, krijg jij credits op je account ter waarde van 5% van het bedrag dat je vriend betaalt. Met deze credits kan je dan inschrijven voor een volgende wedstrijd. Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe meer je kan sparen!


   • Doe gratis mee door onze CREW te vervoegen!


    We zijn steeds op zoek naar leuke, gemotiveerde mensen die een handje willen komen toesteken. Secretariaat, parcoursen checken, pijlen weghalen, bevoorradingen doen,… zijn maar enkele van de mogelijke taken.

    Je kan je individueel of als vereniging/sportclub aanmelden. Je kan éénmalig komen helpen op 1 bepaald event of je kan solliciteren om bij onze vaste crew/team te komen. Bekijk snel de voorwaarden en voordelen.

    Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden


    • 1. INDIVIDUELE MEDEWERKER ÉÉNMALIG

    • 2. INDIVIDUELE MEDEWERKER CREW / TEAM (min 5x/jaar)

    • 3. GEMOTIVEERDE (SPORT)CLUBS

   • Mag ik een wandeling ook lopen?

    Nee, dat mag niet. We houden bij onze wandelingen rekening met een maximum snelheid van rond de 6km/uur. Wie sneller loopt riskeert dat de bevoorrading nog niet open zijn, dat het parcours nog niet 100% gemarkeerd is of dat splitsingsborden nog niet hangen. Maar niet getreurd, deze wandeling heeft een trail versie, check dus zeker eens onze trail kalender in de Larssie.

   • Is het parcours toegankelijk met de buggy?

    Nee, het parcours gaat over het strand en door de duinen. Een draag(rug)zak kan wel.

   • Mag ik tijdens de wandeling nog kiezen voor een kortere/langere afstand als ik aan een splitsingsbord kom?

    Als je wilt wisselen naar een langere afstand moet je dit VOOR de start melden aan het secretariaat.  Als je onderweg merkt dat het echt niet meer gaat, dan mag je wisselen naar een kortere afstand. Op wandelingen die getimed worden met een chip, moet je dan van zodra je aankomt een medewerker op de hoogte brengen dat je van afstand gewisseld  bent. 

   • Ik ben ingeschreven, krijg ik nu een startnummer opgestuurd met de post?

    Nee, je krijgt van ons geen brief in de bus maar je haalt je nummer op op de dag van het event. Van zodra je aangekomen bent op de startlocatie ga je naar het secretariaat (aangeduid met pijlen "inschrijvingen"), daar krijg je je startnummer of polsbandje en de eventuele extra's die je bestelde en je bent meteen ready to go! 

   • Kan ik de dag zelf nog beslissen om in te schrijven?

    Ja, dat kan. Als je ter plaatse inschrijft moet je cash betalen en is de prijs wat hoger. 

   • Mogen de kinderen meestappen en moeten die betalen ?

    Zeker dat! Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis meestappen. Probeer ze maar bij te houden!

   • Is er tijdsregistratie?

    Ja, je tijd wordt geregistreerd via een chip op je borstnummer.

   BREAKING - Last minute inschrijvingen voor de North C Trail en de North C Walk ( 22-23 mei ) nog mogelijk