Nature

North C Walk

 
 
vanaf €15,00
Organisator:
Inschrijvingen mogelijk tem 28-02-2021.


13km-22km

Facebook Walkingseries   Twitter Sportevents   Instagram Sportevents   Vimeo Sportevents

Officiële webpagina van de North C Walk in Koksijde (13 - 22km). Dit event maakt deel uit van de Walking series


Walking Series trekt voor de tweede keer naar de kust tijdens de North C Walk, die zal doorgaan op zondag 14 maart 2021. Jij kiest tussen twee afstanden: 13km of 22km. Beide tochten zijn 90% off road met stukken in het bos, de duinen en op het strand. De hoogste duin van België, de Hoge Blekker (33m) kan uiteraard niet ontbreken. Start en finish bevinden zich op de zeedijk ter hoogte van het E. Terlinkplein in Koksijde.


Heb je vrienden, familie die liever lopen? Breng ze gerust mee. Zij kunnen die dag één van de 4 afstanden van 6de editie van de North C Trail kiezen.

Tarieven:

Inschrijven kan enkel online via Larssie en volgens onderstaande prijzentabel (prijs oplopend naargelang aantal ingeschreven deelnemers). Het loont dus om je snel in te schrijven!1ste 60 tickets

Tickets 61 - 100

Standaard

13km

€ 12,75

€ 13,50

€ 15,00

22km

€ 21,25

€ 22,5

€ 25,00

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van Larssie.com


Bekijk event op FacebookVervoeg de fantastische Sportevents Crew


Belangrijk: Alle wandelaars vertrekken samen om 9.35. Er is geen mogelijkheid om vroeger of later te starten. Jullie krijgen allemaal en borstnummer met timing chip. Hoewel dit GEEN wedstrijd is, willen we jullie wel motiveren om jullie beste beentje voor te zetten: Voor elke wandelaar die een gemiddelde van minstens 5 km/u haalt, storten wij 5 euro extra op de rekening van Think Pink! 

Parcours

Voor de exacte locaties van de bevoorrading, hoogteprofielen en het parcours verwijzen we naar ons event op Trace de Trail. 


 • North C Walk 13km

  • Vrije Start tussen  10h00 en 11h00
  • 1 bevoorrading (na 7km) en eindbevoorrading
  • Tijdslimiet is 7 uur 30 min (17h00)
  • Er zijn GEEN plastic bekers beschikbaar, voorzie dus je eigen beker/flesje.

  GPX beschikbaar voor download vanaf 07/03/2021

 • North C Walk 22km

  • Vrije Start tussen 10h00 en 11h00
  • 2 bevoorradingen (na 7km en 17km) en eindbevoorrading
  • Tijdslimiet is 7 uur 30 minuten (17h00)
  • Er zijn GEEN plastic bekers beschikbaar, voorzie dus je eigen beker/flesje.

   GPX beschikbaar voor download vanaf 07/03/2021


  Praktische informatie


  • Adres - Bereikbaarheid - Parking

   Start en finish: E.Terlinckplein – 8670 Koksijde.

   Er is voor dit event geen specifieke parking voorzien. Je kan wel samen met je inschrijving een dagticket kopen aan 5 euro dat je parkeerrecht geeft voor gans de dag in Koksijde in de groene en paarse parkeerzones.

  • Dagindeling - Uurschema

   08.00 – 09.30: Opening wedstrijdsecretariaat, afhalen startnummers
   09.00 - 12.15: North C Trail - inschrijven
   10.00 - 11.00: Vrije Start North C Walk 13km en 22km
   17.00: Einde

  • Afhalen borstnummer en T-shirt

   Borstnummers worden vooraf niet opgestuurd en kunnen enkel afgehaald worden op het wedstrijdsecretariaat op de dag van de wedstrijd. Je krijgt je nummer bij vermelding van je startnummer en hoeft verder niets mee te brengen.
   Je startnummer krijg je enkele dagen voor het event gemaild en je kan deze ook bekijken op de deelnemerslijst die gelijktijdig met de mailing online komt.

   De eventuele extra’s die je bestelde (zoals een T-shirt of eco-cup) krijg je samen met je startnummer mee. Het is mogelijk om borstnummers van familie en/of vrienden af te halen. Eventuele last minute veranderingen van afstand dien je te melden aan het secretariaat.
   Zie ‘Dagindeling – Uurschema voor de openingsuren van het wedstrijdsecretariaat.

  • Wisselen van naam, afstand en/of annuleren

   Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Larssie account. Je doet dit dus helemaal zelf!

   Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

   Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

   Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

  • Douches - Kleedkamers - Bewaring sporttassen

   Er is beperkte mogelijkheid tot douchen. De douches bevinden zich onder de zeedijk, vlak aan de finish.

   Kleedkamers zijn op dit event niet aanwezig.

   Je kan je sporttas afgeven aan de stand ‘bewaring sporttassen’.
   Let er op dat je een goed sluitende tas meebrengt want losse stukken of openstaande tassen worden niet aanvaard.
   Je tas krijgt een nummer, dat ook genoteerd wordt op je borstnummer. Zonder borstnummer krijg je je tas niet terug!

  • Ongevallenverzekering

   Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de wedstrijd. Je kan er wel voor kiezen om bij je inschrijving een verzekering via de organisator af te sluiten. Dit is een extra betalende optie.

  • Goede doel Think Pink

   De organisatie steunt het goede doel THINK PINK, de nationale borstkanker campagne. Bij uw inschrijving kunt u een donatie doen hiervoor.   Als nationale borstkankercampagne vraagt Think Pink meer aandacht voor borstkanker en financiert de organisatie wetenschappelijk onderzoek rond de meest voorkomende kanker bij vrouwen. 1 vrouw op 8 krijgt borstkanker. Elk jaar horen meer dan 10.500 mensen dat ze borstkanker hebben. Vrouwen én mannen, want 1 lotgenoot op 100 is een man. Elke dag sterven 7 lotgenoten aan de ziekte.


   BEWEGEN GEEFT LEVEN

   Wat veroorzaakt borstkanker? Daarnaar voeren wetenschappers voortdurend onderzoek uit. Onderzoek bewees al dat gezonde voeding en voldoende bewegen het risico op borstkanker kunnen terugdringen. Daarom hecht Think Pink zo veel belang aan bewegen: het is een belangrijke preventiemaatregel, maar speelt ook een cruciale rol tijdens het herstel.


   THINK PINK GEEFT BORSTKANKER GEEN KANS

   Als nationale borstkankercampagne heeft Think Pink vier duidelijke doelstellingen:

   • Informeren over borstkanker
   • Sensibiliseren over het belang van screening
   • Innovatief en heel concreet wetenschappelijk onderzoek rond borstkanker financieren
   • Zorg- en nazorgprojecten ondersteunen

   Die doelstellingen maakt Think Pink waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.

   Meer info vind je op think-pink.be  

  • Fotoservice

   Een foto selectie kan je enkele dagen na het event terugvinden op onze Facebook pagina. Deze kan iedereen bekijken, ook diegene die GEEN facebook account hebben.

   Tijdens de North C Walk zal het team van Sportograf op post zijn om je van je sportiefste kant in beeld te brengen. Je kan je persoonlijk foto’s terugvinden via onderstaande link of door op het icoontje te klikken achter je naam in de resultatenlijst.

  • Organisatie

   De organisatie is in handen van Sportevents, bvba met logistieke steun van gemeente Koksijde.

   Dit event maakt deel uit van de Trailrun series.

  • Materiaal

   Nog op zoek naar nieuwe schoenen of andere loop benodigdheden? 

   Bij Runners' lab helpen ze je graag in 1 van hun 4 winkels in Gent, Zaventem, Zwijndrecht of Paal-Beringen aan het allerbeste materiaal om optimaal te presteren.

   Geen tijd om naar de winkel te gaan. Geen probleem, ze hebben ook een online shop !  Wedstrijd informatie


  • Startprocedure

   Er is een gezamenlijke start onder de startboog om 10u. Vanaf dan kan iedereen vrij starten tot 11u . Je tijd begint pas te lopen op het moment dat je over de startlijn stapt.  

   Indien je de dag zelf beslist om een andere afstand te wandelen, dien je dit op voorhand aan het secretariaat te melden. 

  • Tijdslimieten

   Alle bevoorradingsposten op het parcours hebben officiële openingsuren/openingstijden.

   22km: 17.00

   13km: 17.00


  • Tijdsregistratie / Live coverage

   Aan de achterzijde van je borstnummer kleven er 1 of 2 timing chip(s). Plooi de chip(s) niet en zorg ervoor dat je je startnummer boven je kleding op buik of borst draagt. De chips zorgen ervoor dat je (tussen)tijden geregistreerd worden wanneer je een controlepunt passeert.

   Controlepunten liggen verspreid over het parcours, meestal aan de bevoorrading. Sommige controlepunten piepen als je er door loopt, maar niet allemaal. Geen paniek dus als je niets hoort, je zal toch geregistreerd worden.

   Alle tussentijden en eindtijd van alle deelnemers kan je online live volgen op de website van Raceresult door te klikken op de “live coverage” balk die zichtbaar bovenaan deze website komt tijdens het event. Via deze live coverage kunnen supporters ter plaatse via hun smartphone de progressie van hun favoriete lopers volgen. De fans thuis kunnen uiteraard ook alles op de voet volgen.

   Er zijn zelfs deelnemers die tijdens de wedstrijd graag even kijken in hoeveelste positie ze zich bevinden en hoeveel tijd hun maatje voor- of achterop ligt! 

  • Bevoorradingen / Geen plastic bekers

   BEVOORRADINGEN

   Op het parcours zijn er verschillende bevoorradingen met drank en snacks. De exacte locaties zijn aangeduid op de parcourskaart van trace de trail (zie tab ‘parcours). De bevoorradingen hebben standaard water, zoute snacks, cake, snoep, … Opgelet! Aan de verzorgingsposten zijn geen plastic bekers, je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen.

   GEEN PLASTIC WEGWERPBEKERS !

   Uit respect voor het milieu voorzien wij geen plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen. Dit geldt voor de bevoorradingen onderweg alsook aan de finish. We hebben handige eco-cups, dat zijn herbruikbare drinkbekers die je kan opplooien, aan te kopen bij je online inschrijving en/of te koop aan het secretariaat voor 3 euro.

  Media


  • 2019

   Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben).


    Je kan de foto's van 2019 bekijken op deze pagina of op facebook.

    Resultaten


    North C Walk F.A.Q. 's


    • Zijn honden en/of stokken toegelaten?

     Honden zijn toegestaan als ze aan de leiband blijven en zich correct gedragen. Vergeet niet om ook een drinkbak voor uw hond te voorzien. 

     Wandelstokken zijn  toegelaten.

    • Ik kan door omstandigheden niet deelnemen. Wat moet ik doen?

     Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Larssie account. Je doet dit dus helemaal zelf!

     Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

     Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

     Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

    • Doe gratis mee door jouw vrienden uit te nodigen / uit te dagen!

     Sporten, bewegen en actief bezig zijn is leuker met vrienden en zeker als jij daarvoor wordt beloond met een leuke korting. Klik op de blauwe knop (naast de groene inschrijfknop) «doe gratis mee» en stuur je vrienden jouw persoonlijke link door. Als iemand zich inschrijft via deze link, krijg jij credits op je account ter waarde van 5% van het bedrag dat je vriend betaalt. Met deze credits kan je dan inschrijven voor een volgende wedstrijd. Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe meer je kan sparen!


    • Doe gratis mee door onze CREW te vervoegen!


     We zijn steeds op zoek naar leuke, gemotiveerde mensen die een handje willen komen toesteken. Secretariaat, parcoursen checken, pijlen weghalen, bevoorradingen doen,… zijn maar enkele van de mogelijke taken.

     Je kan je individueel of als vereniging/sportclub aanmelden. Je kan éénmalig komen helpen op 1 bepaald event of je kan solliciteren om bij onze vaste crew/team te komen. Bekijk snel de voorwaarden en voordelen.

     Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden


     • 1. INDIVIDUELE MEDEWERKER ÉÉNMALIG

     • 2. INDIVIDUELE MEDEWERKER CREW / TEAM (min 5x/jaar)

     • 3. GEMOTIVEERDE (SPORT)CLUBS

    • Mag ik een wandeling ook lopen?

     Nee, dat mag niet. We houden bij onze wandelingen rekening met een maximum snelheid van rond de 6km/uur. Wie sneller loopt riskeert dat de bevoorrading nog niet open zijn, dat het parcours nog niet 100% gemarkeerd is of dat splitsingsborden nog niet hangen. Maar niet getreurd, deze wandeling heeft een trail versie, check dus zeker eens onze trail kalender in de Larssie.

    • Is het parcours toegankelijk met de buggy?

     Nee, het parcours gaat over het strand en door de duinen. Een draag(rug)zak kan wel.

    • Mag ik tijdens de wandeling nog kiezen voor een kortere/langere afstand als ik aan een splitsingsbord kom?

     Als je wilt wisselen naar een langere afstand moet je dit VOOR de start melden aan het secretariaat.  Als je onderweg merkt dat het echt niet meer gaat, dan mag je wisselen naar een kortere afstand. Op wandelingen die getimed worden met een chip, moet je dan van zodra je aankomt een medewerker op de hoogte brengen dat je van afstand gewisseld  bent. 

    • Ik ben ingeschreven, krijg ik nu een startnummer opgestuurd met de post?

     Nee, je krijgt van ons geen brief in de bus maar je haalt je nummer op op de dag van het event. Van zodra je aangekomen bent op de startlocatie ga je naar het secretariaat (aangeduid met pijlen "inschrijvingen"), daar krijg je je startnummer of polsbandje en de eventuele extra's die je bestelde en je bent meteen ready to go! 

    • Kan ik de dag zelf nog beslissen om in te schrijven?

     Ja, dat kan. Als je ter plaatse inschrijft moet je cash betalen en is de prijs wat hoger. 

    • Mogen de kinderen meestappen en moeten die betalen ?

     Zeker dat! Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis meestappen. Probeer ze maar bij te houden!

    • Is er tijdsregistratie?

     Ja, je tijd wordt geregistreerd via een chip op je borstnummer.

    Als abonnee kunt u onbeperkt gratis deelnemen aan alle events vanaf 5€/maand   WORD NU LID  Bekijk hier de COVID_19 MAATREGELEN