Triathlon Series

Grid View:

De zwaarste Belgische offroad triathlon en duathlon in de prachtige natuur van de Ardennen!..


19 geregistreerd

Doe mee aan onze Lockdown Cave Triathlon en blijf actief tijdens deze Lockdown! Deelname is gratis...


Een unieke triathlon met zwemmen in het Albertkanaal, een fietsparcours met de Slingerberg als scherprechter en een spectaculair loopparcours met passage door de mergelgrotten van Kanne...


201 geregistreerd

Doe mee onze Lockdown Triathlon Challenge en blijf actief tijdens deze Lockdown! Deelname is gratis. Keuze uit de sprint- of de 111-challenge!..


75 geregistreerd

De TriNatura - Nisraman in La Roche is één van de mooiste en groenste triatlons van België. De 2de helft heeft Xterra allures en is volledig offroad...


Early Bird - nog 124 tickets

De triathlon van Deinze is één van onze twee echte City triathlons van de WCUP Triathlon Series! Dit zorgt voor een wedstrijd met enorm veel sfeer en supporters op en rond de grote markt van Deinze!..


Early Bird - nog 11 tickets

Uitdagende adventure race voor solo's of duo's in het prachtige decor van het “Parc Naturel des Deux Ourthes”...


Early Bird - nog 13 tickets

Uitdagende adventure race voor solo's of duo's in het prachtige decor van het “Parc Naturel des Deux Ourthes”...


Early Bird - nog 21 tickets

Een gloednieuwe stadstriatlon in Dendermonde en tevens de seizoensafsluiter van 2020!..


De Triathlon van Herderen is de klassieke opener voor het triathlonseizoen in België. Met een zwemonderdeel in het zwembad in Bilzen en later op de dag een selectief fiets- en looponderdeel in Herdere..


De klassieker onder de Adventure races: TriNatura - Grand Raid Nisramont. Op zondag 28 maart 2021 leggen sportieve duo’s in en rondom La Roche en Ardenne met de kajak, mountainbike en loopschoenen een..


Een triathlon die gekend staat omwille van zijn snelle parcours. Door een nagenoeg vlak fietsparcours met lange rechte stukken ligt de snelheid bijzonder hoog en kunnen de hardrijders hun kwaliteite..

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12